Japansk fusion restaurang och bar i Stockholm

Meny & öppettider

Hos dig eller hos mig?

Bara en avstickare från trafikljus och stress hittar du Kasai Kitchin! Om dagarna erbjuder vi en härlig plats för lunchen. På kvällarna höjer vi volymen och dimrar ljuset och skapar den perfekta miljön för AW och middagar. Alla maträtter är lika enkla att ta med hem som att avnjutas på plats.

Japansk fusion & bar

Maten

Det innovativa ”nya” japanska köket ligger väldigt rätt i tiden. Menyn består av kalla- och varma rätter. Det är allt från rykande varma ramennudlar, fräsch sushi och poké bowls till bao ́s och katsu sando. Menyn är utformad av både hela och mindre rätter. Detta gör vi för att anpassa oss efter lunch, catering, take away och middag men även under en AW då man kanske bara vill ha ett litet snacks till drycken.
Maten

Drycken

Vi alltid satsat på baren och vill fortsätta med våra kreativa och lite galna cocktails. Det övriga dryckesutbudet kommer hållas enkelt men välsorterat. Här hittar ni några val av japanska ölsorter, röda och vita viner samt bubbel och saké. Allt noga utvalt för att passa bra till vår mat, under kvällar och på AW’s.
Drycken